Perfekt versus Defekt

d. 19. og 26. marts og d.02. april kl.18.00

Dato

02.04.2019

Start

18:00

Varighed

3 gange

Sted

Esbjerg Hovedbibliotek

Holdnummer

2019-23

Foredragsholder

Sanne Østergaard Nissen

Foredragsholder: Sanne Østergaard Nissen, lektor og master i positiv psykologi, UCSyd

Tidspunkt:

• Tirsdag den 19. marts kl. 18.00
• Tirsdag den 26. marts kl. 18.00
• Tirsdag den 2. april kl. 18.00

Sted: Esbjerg Bibliotek, Nørregade 19, Esbjerg

Pris: 225,- kr. - eller 100 kr. pr. gang - eller adgang med Fordelskort - Ved brug af fordelskort tastes din personlige kode i feltet medlemskode.

Tilmeldingsfrist: 9. marts

Hvad er det perfekte liv for dig? Tendenser som perfektionisme, hyperkompleksitet, stress og øget fokus på præstation kan gøre det vanskeligt at finde ro, balance og livskvalitet.

Omvendt har vi aldrig haft større forudsætninger for at trives. Trivsel og vejen dertil er på én og samme tid meget kompleks og helt enkel.

Foredragsrækken er målrettet dig, der har et ønske om mere trivsel i det daglige. Det er også interessant for dig, som har et ambitiøst menneske i dit liv, som du gerne vil hjælpe til mere trivsel og overskud.

Tag derfor din ambitiøse ven og/eller veninde, et familiemedlem eller kollega i hånden og find sammen veje ud af perfektionisme og til øget trivsel. I forløbet sættes perfektionismetendensen under lup med særligt fokus på uhensigtsmæssig perfektionisme.

Der gives definitioner af perfektionisme, dens symptomer og årsager og bud på, hvorledes tendensen til uhensigtsmæssig perfektionisme kan forebygges og behandles.

Undervejs faciliteres dialog og småøvelser. Få svar på om du har tendens til perfektionisme – både den hensigtsmæssige og den uhensigtsmæssige form.

Lær at kende forskel, så du kan identificere, hvornår det er en positiv drivkraft, og hvornår du snubler i den uhensigtsmæssige perfektionismes tankefælder og handlemønstre.

Tilmelding til Perfekt versus Defekt

Betallingsvindue åbner ved tilmelding

Foredragsholder

Sanne Østergaard Nissen


Folkeuniversitetets nyhedsbrev

Modtag de seneste opdateringer og nyheder