Lev mere - Tænk mindre (slip bekymringerne med metakognitiv terapi)

Onsdag d.6 maj kl.18.00 - 19.45

Dato

06.05.2020

Start

18:00

Varighed

1 gang

Sted

Esbjerg Hovedbibliotek

Holdnummer

2020-24

Foredragsholder

Tobias Schwartz, psykolog

Tid: onsdag d.6 maj kl.18.00 - 19.45

Sted: Esbjerg Bibliotek, Nørregade 19, 6700 Esbjerg 

Pris: 85,- kr. eller adgang med Fordelskort. Pris ved døren: 110 kr.

Foredragsholder: Tobias Schwartz, psykolog 

Holdnummer: 2020-24

Medlemskode skal kun benyttes hvis man har et fordelskort. Fordelskortet giver adgang til flere af vores kurser og koster 875 kr. Det kan bestilles på mail til fusydvest@sdu.dk.

Ved brug af fordelskort tastes din personlige kode i feltet medlemskode.


I det populære foredrag “Lev mere - tænk mindre” fortæller psykolog Tobias Schwartz Leonhardt-Lindqvist, hvordan man kan opnå kontrol over, hvor meget negative tanker skal have lov at fylde. Med afsæt i den nyeste forskning forklarer Tobias effekten af metakognitiv terapi og giver gode råd til alment interesserede som fagprofessionelle.

 

Metakognitiv terapi er en relativt ny terapiform, som har vist sig højst effektiv i behandlingen af en lang række lidelser såsom angst, depression og OCD. Ifølge metakognitiv terapi er det, der gør forskellen på syg og rask, hvor lang tid man bruger på sine negative tanker. Bruger man mange timer dagligt på at bekymre sig og spekulere, drænes man for energi og livsglæde, og risikoen for at udvikle psykiske problemer stiger markant. 

 

I dette foredrag vil Tobias fortælle om, hvordan man (gen)opnå kontrol over, hvor lang tid man tilbringer med sine negative tanker. Vi skal lære at identificere de tanker, der trigger vores bekymringer, og via konkrete øvelser blive bedre til at håndtere og begrænse vores tanke-håndtering, så vi undgår at holde liv i de negative tanker og følelser og hermed ikke blot lærer at overvinde psykisk mistrivsel, men også helt undgår at udvikle den.

 

Tilmelding til Lev mere - Tænk mindre (slip bekymringerne med metakognitiv terapi)

Betallingsvindue åbner ved tilmelding


Folkeuniversitetets nyhedsbrev

Modtag de seneste opdateringer og nyheder