Online: Tror vi på liv i det ydre rum?

Onsdag d.24 februar 2021, kl.17.00 - 19.45

Dato

24.02.2021

Start

17:00

Varighed

1 gang

Sted

Online

Holdnummer

2021-9

Foredragsholder

Ole J. Knudsen, BSc i fysik og astronomi, Aarhus Universitet og Katrine Rønne Nikolajsen, cand.mag. i religion og historie

OBS: Online foredrag - følg med hjemme fra din sofa

Tid: d.24.2 - 2021 kl.17.00 - 19.45 

Pris: 125,- kr.  

Pris studerende: 50,- kr. mod fremvisning af gyldig legitimation

Tilmeldingsfrist: Onsdag d.17 februar 2021 

Foredragsholder:  Ole J. Knudsen, BSc i fysik og astronomi, Aarhus Universitet og Katrine Rønne Nikolajsen, cand.mag. i religion og historie  


Myldrer det med liv i rummet, eller er vi enestående? Astronomerne regner med at finde spor af liv inden for de næste 5 år – hvis det ellers eksisterer. Det vil have stor videnskabelig betydning at finde liv derude, men det har også konsekvenser at få afklaring på, om vi er alene eller ej.

I utallige af verdens religioner har man anbragt sin gud eller sine guder oppe på himlen eller ude i rummet. Er troen på intelligent liv i det ydre rum den nye religion? Hvor mange tror, og hvad tror de på? Er aliens i nedfaldne UFO'er i virkeligheden guderne, som er steget ned til Jorden? Og hvor går grænsen imellem religion og vanvid?

Denne aften tager cand.mag. i religion og historie Katrine Rønne Nikolajsen og astronom Ole J. Knudsen hul på nogle af disse emner.

Aflyst


Folkeuniversitetets nyhedsbrev

Modtag de seneste opdateringer og nyheder