Sådan kommer du i gang igen efter Corona-krisen

Tirsdag d.5. oktober 2021, kl.19.00 - 20.45

Dato

05.10.2021

Start

19:00

Varighed

1

Sted

Esbjerg Hovedbibliotek

Holdnummer

2021-40

Foredragsholder

Jerk Langer, læge og forfatter

Tid: Tirsdag d.5. oktober 2021, kl.19.00 - 20.45

Sted: Esbjerg Hovedbibliotek, Nørregade 19, 6700 Esbjerg  

Pris: 100,- kr.

Pris studerende: 50,- kr.  

Foredragsholder: Jerk Langer, læge og forfatter

Sidste tilmeldingsfrist: Tirsdag d.21. september 2021


Vi har spist alt for meget brød og trøstet os med for mange kager. Fjernsynet er blevet vores værste fjende. Dine bedste bukser er blevet lige stramme nok. Usikkerhed og stress har spoleret nattesøvnen. Vi har mistet de små bevægelser i hverdagen. Trappen på arbejdet, gåturen til kantinen, ja nærmest bare de få skridt ud til bilen har været forsvundet. Vi skal af med vores Corona-kilo, men ikke glemme at få lidt tid alene, nu det hele begynder at åbne op igen. Vi har stadig brug for at koble af og få ro. 

I dette foredrag giver læge Jerk W. Langer dig sine bedste råd til at få både krop og sind i gang igen efter et år i stilstand. 

Det handler om simple principper, som du nemt indpasser i hverdagen.

“Det er hverken kompliceret eller svært, men handler om simple principper, som nemt indpasses i hverdagen,” siger læge Jerk W. Langer med udgangspunkt i sine bestsellerbøger om “21 helbredende dage med anti-inflammatorisk kost”.

Få inspiration til selv at prøve at tabe dig uden sult, mildne smerter, få bedre styr på blodsukker, lindre ved gigt, sænke blodtryk og kolesterol, optimere tarmflora og fordøjelse, og måske benytte mindre medicin, lyder det fra lægen, der undervejs giver eksempler fra både forskningens verden og egne klienter.

Det bliver både oplysende, underholdende og inspirerende. Undervejs får du praktiske råd, et par gode grin, samt venlige puf bagi. Reel viden og konkrete løsninger. Samt lejlighed til at stille alle de spørgsmål du vil.

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række sundhedsbøger, bl.a. “21 helbredende dage med anti-inflammatorisk kost”, “Sundt blodtryk på 14 dage”, “Collagen – stærk, sund og smertefri” og “Sænk dit kolesterol”. Fortalte som den første herhjemme om anti-inflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med den nyeste forskning.

 

Tilmelding til Sådan kommer du i gang igen efter Corona-krisen

Betallingsvindue åbner ved tilmelding

Foredragsholder

Jerk Langer, læge og forfatter


Folkeuniversitetets nyhedsbrev

Modtag de seneste opdateringer og nyheder