Åbningsforelæsning

Syv gode vanebrud - sådan veksler man gamle vaner til ny kreativitet

Dato

24.01.2019

Start

19:00

Varighed

2 timer

Sted

SDU, Niels Bohrs Vej 9, Esbjerg

Lokale

Auditoriet

Holdnummer

2019-01

Foredragsholder

Professor Lene Tanggaard

På grund af trafikale problemer er det ikke muligt at gennemføre Lene Tanggaards foredrag i aften. Åbningsforedraget gennemføres derfor på et senere tidspunkt

Lene Tanggaard vil i sin forelæsning præsenere syv gode vanebrud, der får kreativiteten i spil i hverdagen. De syv vanebrud handler om at spørge, lære, bruge sanserne, lege, tænke, fordybe sig og dyrke selvforglemmelsen. Gennem disse praksisser kan man veksle gamle vaner til ny kreativitet. Lene vil give eksempler på, at det ikke er alle vaner, der skal brydes for at fremme kreativitet, men måske netop de vaner, der fikserer os i uhensigtsmæssige mønstre. Så hvis du savner metoder til at bryde gamle vaner og dermed frigøre energi til at være kreativ med det, der betyder noget i dit liv, så skal du måske kigge forbi efterårssæsonens åbningsforelæsning.

Lene er på vej med bogen "Syv gode vanebrud - sådan veksler man gamle vaner til ny kreativitet", der udkommer på Akademisk forlag.

Lene Tanggaard er cand.psych., Ph.d. Hun er ansat som professor v. Institut for Kommunikation og Psykologi ved Aalborg Universitet, hvor hun er leder af Center for Kreative Studier i samarbejde med professor Svend Brinkmann.

 

 

Udsolgt

Foredragsholder

Professor Lene Tanggaard


Folkeuniversitetets nyhedsbrev

Modtag de seneste opdateringer og nyheder