Kære alle kursister ved Folkeuniversitetet,

Statsministeren har på et pressemøde mandag den 23 marts kl.15.00 bekendtgjort, at den fysiske nedlukning af store dele af den offentlige sektor er blevet forlænget til og med d.13 april (2 påskedag). De forholdsregler, som vi tidligere har meddelt, forlænges derfor til og med denne frist. Det betyder, at Folkeuniversitetet ikke afholder nogen forelæsninger til og med mandag d.13 april 2020. Alle forelæsninger udskydes for at begrænse smitten af COVID-19.

Hvad betyder det for dig? Du skal som kursist ikke gøre noget aktivt. Vi følger situationen nøje og vender tilbage med yderligere information, hvis situationen ændrer sig. De berørte vil modtage besked via e-mail, så hold øje med din indbakke.

Vi beder alle om at udvise forståelse og tålmodighed og være opmærksomme overfor andre, så vi i fællesskab kan bremse spredningen af denne virus.

Se mere på coronasmitte.dk

Kære forelæser ved Folkeuniversitetet,

Statsministeren har på et pressemøde mandag den 23 marts kl.15.00 bekendtgjort, at den fysiske nedlukning af store dele af den offentlige sektor er blevet forlænget til og med d.13 april (2 påskedag). De forholdsregler, som vi tidligere har meddelt, forlænges derfor til og med denne frist. Det betyder, at Folkeuniversitetet ikke afholder nogen forelæsninger til og med mandag d.13 april 2020. Alle forelæsninger udskydes for at begrænse smitten af COVID-19. Telefonen er lukket på sekretariatet og medarbejdere arbejder hjemmefra. De berørte forelæsere vil blive kontaktet med henblik på at finde datoer til erstatningsforelæsninger.

Vi beder alle om at udvise forståelse og tålmodighed og være opmærksomme overfor andre, så vi i fællesskab kan bremse spredningen af denne virus.

Se mere på coronasmitte.dk

 

Folkeuniversitetets nyhedsbrev

Modtag de seneste opdateringer og nyheder