Fortrydelser - et musikalsk foredrag

Torsdag d.30 september kl.18.00 - 19.45

Dato

30.09.2021

Start

17:30

Varighed

1 gang

Sted

Esbjerg Hovedbibliotek

Holdnummer

2021-20

Foredragsholder

Elisabeth Gjerluff Nielsen, sangerinde, musiker og forfatter

Tid: Torsdag d.30 september 2021, kl.18.00 - 19.45

Sted: Esbjerg bibliotek, Nørregade 19, 6700 Esbjerg  

Pris: 125,- kr. eller pris ved indgangen: 150,- kr. Bemærk grundet Covid19, tager vi kun imod MobilePay ved indgangen.  

Pris studerende: 60,- kr. mod fremvisning af gyldig legitimation 

Foredragsholder: Elisabeth Gjerluff Nielsen, sangerinde, musiker og forfatter 


I efteråret 19 udkom sangerinden og forfatteren Elisabeth Gjerluff Nielsens bog ”Store Børn” – erindring om en familie (Gyldendal). Store Børn er Elisabeth Gjerluff Nielsens barndomserindringer, og samtidig en nutidsskildring af den vanskelige voksne erkendelse af afstand mellem søskende:

Nytårsaften 1997 er fire voksne søskende samlet i deres barndomshjem i Skjern. Deres mor ligger terminalt syg på samme lokale sygehus, hvor deres far netop er død. Med udgangspunkt i de dage, hvor begge forældre dør, fortæller Elisabeth Gjerluff Nielsen med stor sans for tiden og dens detaljer om sin barndom i 60’ernes vestjyske provins. Hun perspektiverer til voksenlivet i København, hvor hun med smerte må erkende, at de ’store børn’ - trods fælles opvækst– er kommet så langt fra hinanden, at det er vanskeligt, måske umuligt at nå selv fremstrakte hænder

Oplev Elisabeth Gjerluff Nielsen, som vil læse op fra bogen, synge et par numre og tage en snak med/mellem sal og scene om de overvejelser som får hver tredje dansker til at bryde med nære familiemedlemmer og mange af os til at søge og kæmpe med familieforbindelser i det eksistentielle spørgsmål om at være alene eller en del af flokken.

Elisabeth Gjerluff Nielsen, f. 1957. Uddannet Danmarks Radio(1978-80). Debut som komponist/tekstforfatter/sanger/sangskriver og frontfigur i gruppen Voxpop (1980-83). Herefter solomusikkarriere med indtil videre 11 soloalbums, senest Rettidig Ømhed 2017. Sideløbende en del radio/tv- /filmmusik og teaterarbejde, og levering af sange og sangtekster til bl.a. Lis Sørensen, Søs Fenger, Sanne Salomonsen, Ray Dee Ohh, plus adskillige børnesange og bøger, romanen Isdronningen (1999) samt løbende bidrag til antologier, tidsskrifter og aviser, senest indspark og klummer til Berlingske Tidende 2018.

Tilmelding til Fortrydelser - et musikalsk foredrag

Betallingsvindue åbner ved tilmelding


Folkeuniversitetets nyhedsbrev

Modtag de seneste opdateringer og nyheder